We are looking for a Supply Chain Manager to work in Assens, Denmark

Ambitiøs profil med stærke lederegenskaber 

KiiltoClean A/S – tidligere Plum A/S – har en stærk position på markedet for hygiejneløsninger til det professionelle marked. Virksomheden er i positiv udvikling. Det seneste år har der været ekstraordinært travlt, da efterspørgslen efter virksomhedens hygiejneprodukter har været stor.

Væksten forventes at fortsætte de kommende år om end på et mere normalt leje. KiiltoClean A/S er en vigtig produktionsenhed i koncernen som også har produktion i Finland og Rusland.

Vi søger en ambitiøs og stærk Supply Chain Manager, som kan sikre stabil drift og samtidig med sikker hånd kan gennemføre en markant udvikling af virksomhedens operation.  

Jobbet

Med reference til MD får du ansvaret for supply chain i en moderne produktionsvirksomhed. Du bliver leder for en velfungerende supply chain organisation, som dækker indkøb, lager & logistik, produktion og teknisk afdeling med ca. 70 medarbejdere. Du bliver endvidere involveret i koncernens internationale supply chain team.

Du skal sikre det høje niveau af kvalitet og leveringssikkerhed samtidig med at der igangsættes udviklings- og optimeringstiltag med henblik på at hæve kapacitet og effektivitet på fabrikken. Du skal have en helhedsorienteret tilgang, med blik for hvordan supply chain understøtter de øvrige afdelinger og dermed kundeoplevelsen.

Det forventes, at du formår at skabe en moderne og sammenhængende supply chain som understøtter forretningen på tværs af Danmark og i koncernen. Dit fokus skal være på ledelse og den overordnede udvikling, men du skal samtidig interessere dig for det operationelle, bidrage med din faglighed og give sparring til dine ledere.

I rollen som supply chain manager skal du sammen med de respektive ledere i din ledergruppe sikre:

  • Implementering af optimale processer i produktionen med fokus på løbende forbedringer og strømlinet produktion.
  • Optimal udnyttelse af produktionsudstyret.
  • Understøtte indkøb med at skabe den bedst mulige forsyning til fabrikken med fokus på både pengestrøm og leveringstid.
  • Optimal drift i lager og logistik og skabe de rigtige rammer for styring af vores lagre der ligger på flere geografiske lokationer.
  • Sikre medarbejdertilfredshed og bidrage til at skabe en udviklende kultur med medarbejderne i fokus.
  • Kundefokus med rettidig levering af kvalitetsprodukter.
  • Udvikling af KPI-struktur, som understøtter en forbedringskultur.
  • Overholdelse af budgetter.

Derudover skal du sammen med MD og den tekniske chef planlægge den langsigtede udvikling af fabrikken i Assens.

Arbejdssted på fabrikken i Assens.

Personen

Du har formentlig en videregående uddannelse inden for produktion og supply chain gerne kombineret med en ledelsesmæssig overbygning. Du har betydelig erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor erfaring med kemisk produktion, mejeri eller bryggeri vil være en fordel, men ikke et krav.

Du har erfaring med forandringsledelse og det er vigtigt, at du kan stå i spidsen for og gennemføre en udviklingsproces med fokus på optimering og effektivisering bl.a. gennem inddragelse af principperne fra LEAN.

Du er en respekteret leder med en uhøjtidelig og ligefrem ledelsesstil, hvor du begår dig ubesværet på gulvet og i ledergruppen. Som leder sætter du retning og formår at give plads til alle såvel team som individ. Du har fokus på at udvikle organisationen og skabe fremdrift ved at bygge stærke teams og udnytte synergierne på tværs i organisationen.

Du er resultatorienteret og initiativrig og går gerne en ekstra mil for at nå i mål. Du har gode analytiske evner og en god evne til at prioritere din indsats. Du arbejder struktureret og er dygtig til at skabe resultater gennem din organisation.

Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.  

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en veletableret og ambitiøs virksomhed i et internationalt miljø. Virksomheden har et stærkt værdigrundlag og investerer hver dag i fremtiden ved at fokuserer på jobmæssigt velvære og tilskynde til innovation og bæredygtige aktiviteter.

Du får en central rolle i den videre udvikling af virksomheden i Danmark, som har engagerede og kompetente medarbejdere. Der er store forventninger til at du og din organisation fortsætter den positive udvikling og dermed styrker den danske del af Kiilto. Du får en spændende lederstilling, hvor du kan benytte din ledelsesmæssige erfaring og bidrage med din faglighed både i Danmark og på tværs i koncernen.

Ansøgning

Kiilto samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Kiilto er et finsk familieejet firma grundlagt i 1919. Vi har en klar vision frem mod 2080, hvor de vigtigste principper for vores forretning er nærhed, engagement i fremtiden og at være ledende inden for miljø. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører kemiske industriløsninger inden for fire forretningsområder: byggeri, industrielle klæbemidler og brandsikring, professionel hygiejne, samt forbrugerprodukter. Vi opererer i 11 lande og beskæftiger ca. 1000 ansatte. I Danmark markedsfører vi mærkerne Kiilto Pro og Plum. www.kiilto.com / www.plum.dk