We are looking for a Sales Representative, Industry, to work in Southern Sweden

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland etablerat 1919 med en uttalad vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska lösningar inom fyra affärsområden: byggande, industriell limning, professionell hygien och konsumentverksamhet. De viktigaste principerna för vår verksamhet är miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. www.kiilto.com
 

I syfte att ytterligare stärka marknadspositionen söker Kiilto AB

Teknisk Industrisäljare, Region Syd

 

Ansvar och Arbetsuppgifter

Gillar du långsiktig försäljning av problemlösande karaktär med målet att optimera kundens Produktionsprocesser? Då kanske du är vår nye industrisäljare. Som teknisk säljare mot industrin i södra Sverige erbjuder du ett komplett sortiment av limprodukter till producerande företag inom framförallt Pappers- och Förpackningsindustrin, Trä- och Möbelindustrin samt Strukturelement/Structural Bonding. Försäljningsorganisationen inom industri består av tre personer, Norr, Mellan och Syd.

Säljarens huvudarbetsuppgifter blir att fokusera på att utveckla samarbete med såväl befintliga som nya kunder inom region södra Sverige. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens produktionsprocesser. Ansvaret inkluderar såväl egen bearbetning hos större kunder samt försäljning via återförsäljare. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom regionen. Södra regionen utgörs av Västra Götaland, Småland, Blekinge, Halland och Skåne. Du är bosatt inom regionen och utgår från ditt hemmakontor.

Kompetenser och Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av mera komplex och tekniskt inriktad industriförsäljning. Du har en god förståelse av produktionsprocesser inom någon eller några av våra fokuserade kundgrupper. Meriterande är erfarenhet inom kemikaliebranschen där produkttester varit ett naturligt inslag. Men framförallt är du en affärsman, som drivs av nykundsbearbetning och ett självständigt driv och ansvar på fältet.

Vi tror att du är en nyfiken relationsbyggare med en teknisk utbildningsbakgrund, som trivs i såväl civila kläder som med blåstället på. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav.

Erbjudande och Ansökan

Välkommen till ett välmående tillväxtföretag som investerar i sin personal. Kiilto har en platt organisation som präglas av entreprenörsanda med högt i tak och en stor dos av arbetsglädje. Vi är ett företag i förändring och ser gärna att är du är med och påverkar via egna idéer. Du får arbeta med ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment, som ligger i framkant gällande miljö och hållbarhet.

Ytterligare upplysningar lämnas av våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 alt Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!