We are looking for a Key Account Manager for Eastern Norway to support our growth plan in Scandinavia

Kiilto er et familieeid selskap fra Finland etablert i 1919 med en visjon frem mot 2080. Vi utvikler, produserer og markedsfører kjemiske industriløsninger i fire forretningsområder: bygg, industriell binding, profesjonell hygiene og forbrukervirksomhet. De viktigste prinsippene for vår virksomhet er miljølederskap, nærhet og engasjement for fremtiden. Vi opererer i 11 land, og sysselsetter rundt 1000 mennesker.

KiiltoClean AS produserer og selger hygieneløsninger på det nordiske markedet, og er markedsleder på desinfeksjons- og hygieneløsninger i Norge med Antibac®. Vi har 15 ansatte i vår norske organisasjon og en omsetning på rundt 110 millioner kroner i 2019. Vi er et internasjonalt selskap med ambisiøse vekstmål for fremtiden som inkluderer flere spennende og store lanseringer av Kiilto Pro sortiment innen industri, kjøkkenhygiene og renhold.

 

For å støtte vår vekstplan i Skandinavia, ser vi nå etter en sulten

KEY ACCOUNT MANAGER

som blir en del av vårt dyktige salgsteam i Norge.

 

Som Key account manager i Kiilto vil du få salgs- og resultatansvar for egen kundeportefølje, og du vil være det viktigste bindeleddet mellom kunden og Kiilto. Du skal levere lønnsom vekst gjennom samarbeid med kundene og bidra til at avdelingen og selskapet som helhet når sine mål. Du vil spille en avgjørende rolle i å utvide B2B-salget, ved å pleie eksisterende kundeforhold og etablere nye langsiktige relasjoner for å sikre vekst.

Vi ser etter deg som er initiativrik og fremoverlent, og som trives i et fartsfylt miljø. Du er opptatt av å begeistre og levere bedre enn forventet. Du bygger tillit og utvikler sterke relasjoner til kunder og forhandlere for å sikre at de riktige produktene og tjenestene blir tilbudt og levert på rett tid. Du håndterer endring, risiko og kompleksitet med ro og ansvar.

 

Kvalifikasjonskrav:

• Erfaring med B2B salg av hygiene, rengjøringsprodukter eller annet forbruksmateriell til sykehus og/eller grossister – med gode dokumenterte resultater.

• Høyere merkantil utdannelse innen økonomi, administrasjon. Mer enn 5 års relevant erfaring kan eventuelt kompensere for utdannelse.

• Inngående kunnskap i Excel, PowerPoint og ellers solide IT-kunnskaper

• Gode kommunikasjons egenskaper, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk

 

Fordel med:

• Erfaring med utforming av anbudsbesvarelser

• Kjennskap til salg av digitale løsninger

 

Personlige egenskaper

• Sulten og svært motivert for nye utfordringer

• Elsker og omgås mennesker og skape nettverk rundt deg

• Entusiastisk, pålitelig og strukturert – med sterk strategisk forståelse

• Du er kreativ, løsningsorientert og tenker utenfor boksen for å løse kunden sitt behov, og for å identifisere fremtidige markedsbehov.

• En problemløser med kommersiell teft

• Høy arbeidskapasitet

 

Du vil være en del av et engasjert salgsteam der vi tilbyr deg et godt arbeidsmiljø med gode muligheter til å påvirke ditt daglige arbeid. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Asker. Du vil være en del av salgsteamet i Norge og konsernet og jobbe tett med kollegaer i de andre nordiske landene. Stillingen vil rapportere til salgssjef i Norge. Arbeidssted vil primært være i Øst-Norge (Østlandet), men reising må påregnes.

For utfyllende arbeidsoppgaver og ansvarsområder, ta kontakt med kundekonsulent i Adecco Norge Jorunn Holmdal Stensrud på telefon 974 61 115 eller mail jorunn.holmdalstensrud@adecco.no

Alle søknader og henvendelser behandles med størst mulig konfidensialitet.

Søk stilling her

Se våre nettsteder for mer informasjon om Kiilto og Antibac.