Kiilto’s Professional Hygiene team in Denmark is looking for a Key Account Manager

✓ Har du erfaring med salg til det professionelle rengøringsmarked i Danmark?

✓ Drives du af at skabe resultater samt gode langvarige kunderelationer?

✓ Og har du en vindende personlighed med et smittende godt humør?

 

Så er du måske vores nye Key Account Manager!

Hos Kiilto investerer vi hver dag i fremtiden ved at fokusere på jobmæssig velvære og udvikling samt tilskynde til innovation og bæredygtige aktiviteter. Plum A/S blev købt af finske Kiilto i 2019. Plum produkter er markedsledende i Danmark indenfor desinfektion og personlige hygiejneløsninger til professionelle. Vi er 110 ansatte i den danske organisation og internationalt er vi i Kiilto mere end 1.000 medarbejdere fordelt på 11 lande. Vores danske kontor og produktion er beliggende i Assens, Fyn.

 

For at støtte vores skandinaviske vækstplan inden for professionel rengøring og hygiejne søger vi nu en dedikeret Key Account Manager til bl.a. HoReCa segmentet.

Jobbet:

Du bliver en del af vores dynamiske hverdag, hvor du får en bred kontaktflade hos spændende virksomheder i hele Danmark. Dit primære ansvarsområde bliver at opbygge og udvikle vores forretning indenfor professionel rengøring – med øje for kundetilpassede totalløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, ekspertise og en høj grad af service – altid med kundens behov i centrum. Derfor forventer vi, at du er god til at etablere langvarige kunderelationer, tillid og ikke mindst resultater.

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Udvikle eksisterende og etablere nye kunder og slutbrugere indenfor professionel rengøring til bl.a. HoReCa segmentet
 • Udarbejde og implementere strategi og handlingsplaner for professionel rengøring
 • Kontraktforhandlinger
 • Uddannelse af kunder og brugere
 • Opbygge og dele specialistviden
 • Koordinering internationalt i Kiilto
 • Tæt samarbejde med virksomhedens forhandlernetværk.

I stillingen bliver du en central del af et dygtigt og velfungerende salgsteam, der skal drive udviklingen af vores forretning på B2B-markedet i Danmark gennem eksisterende såvel som nye kunderelationer. Du skal kunne sætte dig ind i kundens forretning, deres arbejdsprocesser samt udfordringer og rådgive om, hvordan Kiiltos løsninger vil optimere deres arbejdsgange og dermed forretning. Du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams og vil få en høj grad af frihed til at påvirke dit daglige arbejde.

Arbejdsområdet vil være hele Danmark og du kan arbejde ud fra egen bopæl. Bopæl centralt i Danmark vil være en fordel.

Du vil referere til vores salgs- og marketingchef.

I første omgang vil du naturligvis gennemgå en grundig onboarding for at få indgående kendskab til Kiilto, virksomhedens kunder og ikke mindst vores løsninger. Du kan læse mere om Kiilto på vores website

 

Hvem er du?

Vi er på udkig efter en selvstændig og dygtig Key Account Manager som har skabt gode salgsresultater i dine ansættelser. Du har sans for forretning og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er ikke bange for at gribe bolden og tage ansvar. Det er et must, at du har en ”can do” indstilling og ikke er bange for at gå forrest.

Du er initiativrig og ambitiøs på alle niveauer i processen og mestrer at arbejde langsigtet og strategisk.

Du har et naturligt godt drive, er empatisk, positiv, besidder et godt humør som smitter internt såvel som eksternt, og så trives du godt med at arbejde selvstændigt. Du er tillige proaktiv og har erfaring med at leadgenerere og lukke salg i tæt samarbejde med forhandlernetværket.

 

Herudover forventer vi at:

 • Du kan dokumentere gode resultater fra opsøgende og KAM B2B salg
 • Du har erfaring med det professionelle rengøringsmarked i Danmark – herunder gerne HoReCa
 • Du har en hands-on tilgang kombineret med et godt strategisk blik for forretningsudvikling
 • Du er vedholdende, struktureret, analytisk og disciplineret
 • Du har evnen til at navigere og etablere relationer på alle niveauer hos kunder og interessenter
 • Du har formentlig en merkantil uddannelse på bachelor niveau – men det er ikke et krav
 • Du er udadvendt og besidder et positivt væsen med en god forretningsforståelse
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Du er bevidst om, at du spiller en rolle i Kiiltos fortsatte vækst
 • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 

Kiilto tilbyder:

Vi tilbyder en spændende stilling i en fantastisk virksomhed, hvor medarbejdere trives og bliver længe. Vi har det godt socialt og i løbet af året arrangerer vi diverse sociale aktiviteter og sammenkomster. Derudover tilbyder vi naturligvis også en attraktiv lønpakke, fritvalgsordning, pension, sundhedssikring samt bilordning.

 

Noget for dig?

Vi holder løbende samtaler, og derfor opfordres du til at ansøge hurtigst muligt. Du bedes ansøge her .

 

Om os 

KiiltoClean A/S  er en del  af Kiilto , et finsk familieejet firma grundlagt i 1919. Vi har en klar vision frem mod 2080, hvor de vigtigste principper for vores forretning er nærhed, engagement i fremtiden og at være ledende inden for miljø. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører kemiske industriløsninger inden for fire forretningsområder: byggeri, industrielle klæbemidler og brandsikring, professionel hygiejne, samt forbrugerprodukter. Vi opererer i 11 lande og beskæftiger ca. 1000 ansatte. I Danmark markedsfører vi mærkerne Kiilto Pro og Plum. www.kiilto.com / www.plum.dk