Paperi- ja pakkausteollisuus

Käsittelemätön paperi ja pahvi ovat helposti syttyviä materiaaleja. Syttyvyys rajoittaa tuotteen käyttömahdollisuuksia esimerkiksi rakennusmateriaalina. Paperin tai pahvin palonestokäsittelyllä saadaan parannettua lopputuotteen paloluokitusta mikä voi avata tuotteelle täysin uusia mahdollisuuksia, ja jopa kokonaisia markkinoita.

Palonestoaineilla saavutetaan huomattavia hyötyjä paperi- ja pakkaustuotteiden palonkestävyydessä ja turvallisuudessa. Kiilto Fireproof -palonestoaine on turvallinen, helppo ja tehokas käyttää. Kiilto Fireproof P-sarja sisältää ainoastaan ympäristöystävällisiä aineita. Tarjoamme ympäristölle sekä ihmisille harmitonta sekä helposti applikoitavaa palonestoainetta kaikille paperi- ja pakkaavan teollisuuden tuotteille.

Ei vaikutusta materiaalin ominaisuuksiin

Palonestoaine voidaan lisätä joko kiinteässä tai nestemäisessä muodossa riippuen tuotantoprosessista. Aine lisätään joko tuotteen valmistusprosessin aikana tai jälkikäteen applikoimalla aine valmiiseen tuotteeseen.

Kiillon palonestoaineet pakkaavaan teollisuuteen ovat yksikomponenttisia, vesipohjaisia, nestemäisiä aineita. Normaalisti aineen viskositeetti on noin 18-20 mPas (DIN3) mutta sitä voidaan myös muokata tarpeen mukaan.

Palonestoainetta voidaan levittää normaalin painovärin tavoin eikä se vaikuta pahvin muihin ominaisuuksiin. Palonestoaineen päälle voidaan myös painaa painoväri.

Säästäen aikaa ja materiaalikustannuksia

Kiillon toiminnan lähtökohtana on toteuttaa tarvittava palonsuoja mahdollisimman tehokkaasti säästäen niin asiakkaan aikaa kuin materiaalikustannuksia. Räätälöimme palonestoaineen asiakkaan yksilölliset toiveet huomioon ottaen. Asiantunteva palonestotiimimme varmistaa tuotteen toimivuuden asiakkaan tuotantoprosessissa.